Wayne Parker Kent lanceert online health magazine

Geplaatst op: 4 februari 2016

Wayne Parker Kent lanceert online health magazine Online uitgever Wayne Parker Kent en FreemantleMedia Netherlands hebben deze week het online health magazine Bedrock in het leven geroepen, meldt ondermeer Broadcast Magazine. In de uitgave zoeken ervaringsdeskundigen en experts naar antwoord op vragen over gezondheid en een bewust leven. Bedrock wordt gerund door hoofdredacteur Nina Pierson.

Het nieuwe online magazine is volgens CEO Slaven Mandic van Wayne Parker Kent de nieuwste aanvulling op een reeks van reeds succesvolle online magazines. “Door hierin de samenwerking met FremantleMedia Netherlands te zoeken, zijn we in staat zowel in creatief als productioneel opzicht grote stappen te zetten.”

FremantleMedia
Volgens directeur Digital Arthur Clement van FremantleMedia Netherlands is het ontwikkelen van nieuwe merken voor televisie al jaren een grote kracht. “Kijk naar successen als Boer Zoekt Vrouw, Holland’s Got Talent en RTL Late Night. Die kennis en ervaring met het bouwen van brands passen wij binnen ons digitale bedrijf ook toe bij de creatie en productie voor diverse digitale domeinen. De samenwerking met Wayne Parker Kent in het nieuwe online health magazine Bedrock is dan ook helemaal in lijn met onze digitale strategie”, aldus Clement in Broadcast Magazine. Onder FremantleMedia vallen de televisieproducenten Blue Circle en No Pictures Please en het dramaproductie-bedrijf FourOne.Media.

Hoofderedactie
Hoofdredacteur Nina Pierson legt tegen Broadcast Magazine uit dat Bedrock een volledige benadering van het begrip health nastreeft. “Met onze stressvolle multitask-levens is aandacht voor meditatie en spiritualiteit net zo belangrijk als voeding en sport. Met de groeiende behoefte aan zingeving in onze samenleving kunnen ook duurzame en maatschappelijke onderwerpen niet achterblijven”, aldus Pierson.

Bron: Broadcast Magazine


Deel dit artikel:
LinkedIn Twitter Facebook

Andere nieuwsberichten

4 januari 2017, Nieuw: overzichtspagina mediakaarten 2017 in mediadatabase Media Profiler lees verder
4 februari 2016, Bas Haan is NVJ-journalist van het Jaar 2015 lees verder
3 februari 2016, Einde voor FAB Magazine lees verder
Het overzicht van alle berichten van Media Profiler