Het Team

Media Profiler is opgericht door Eric Dragt en René Frederick die beiden jarenlange ervaring hebben met pers en PR in de technologiesector en daardoor de vakmedia van binnenuit kennen.


Eric Dragt

Eric Dragt is oprichter van marketing communicatiebureau En Serio en heeft zijn sporen verdiend in technologie PR. Hij heeft uitgebreide kennis op het gebied van marketing communicatie, het medialandschap en de IT- en telecommarkt in de Benelux. Eric heeft jarenlang gewerkt voor diverse technologiebedrijven waar hij in zijn rol als PR-adviseur verantwoordelijk is geweest voor het bedenken, leiden en uitvoeren van campagnes en projecten in Nederland, België en Luxemburg.

Check het LinkedIn-profiel van Eric

René Frederick

René Frederick heeft als telecomjournalist en uitgever bijna 20 jaar ervaring in de ICT-media en momenteel ondersteunt hij bedrijven in de ICT-sector met advisering en management van communicatieprojecten. Hij heeft voor diverse uitgeverijen in de ICT- en telecomsector gewerkt en is mede-eigenaar/uitgever geweest van een uitgeverij in de ICT-sector. Ook heeft René gewerkt bij afdelingen corporate communicatie en corporate affairs van grote organisaties.

Check het LinkedIn-profiel van René

Hoe werkt Media Profiler?

Media Profiler is een mediadatabase die PR-managers en communicatieprofessionals van technologiebedrijven ondersteunt met perslijsten, profielen en redactionele planningen van vakjournalisten en -publicaties. Binnen 5 vragen geeft Media Profiler duidelijke en complete overzichten van voor u relevante vakmedia en hun planning. Vindt dus de juiste media voor uw PR.
Hoe werkt Media Profiler