Nieuw: overzichtspagina mediakaarten 2017 in mediadatabase Media Profiler

Geplaatst op: 4 januari 2017

Nieuw: overzichtspagina mediakaarten 2017 in mediadatabase Media Profiler Media Profiler heeft het aanbod van mediakaarten overzichtelijker gemaakt. Vanaf vorige week zijn de mediakaarten van honderden print publicaties snel en overzichtelijk vindbaar op één handige nieuwe overzichtspagina in de mediadatabase van Media Profiler. Alle bestanden zijn uiteraard downloadbaar als PDF.

Omdat we de tool graag aan alle klanten willen laten zien, kunt u de nieuwe feature de komende tijd gebruiken ongeacht of de optie Calenders in uw abonnement zit. Bedrijven en PR-bureaus die gebruik willen maken van de tool kunnen zich via mail of ons contactformulier aanmelden voor een testaccount.

Werkwijze
De nieuwe tool werkt eenvoudig. Na inloggen is er een knop Mediakaarten in de navigatiebalk en daar staan in alfabetische volgorde heel overzichtelijk alle mediakaarten van publicaties in de database. Uiteraard is het steeds de actuele status. Het Media Profiler team werkt hard aan het vinden en verwerken van mediakaarten dus het aantal zal de komende weken voortdurend toenemen tot circa 500 kaarten.

Ook biedt de overzichtspagina een directe link naar de profielpagina van de betreffende publicatie. Afhankelijk van het abonnement is dan de uitgebreide of beperkte profielinformatie van die titel zichtbaar.

Deel dit artikel:
LinkedIn Twitter Facebook

Andere nieuwsberichten

4 februari 2016, Bas Haan is NVJ-journalist van het Jaar 2015 lees verder
4 februari 2016, Wayne Parker Kent lanceert online health magazine lees verder
3 februari 2016, Einde voor FAB Magazine lees verder
Het overzicht van alle berichten van Media Profiler